wo 26 feb ’20 10:00 uur
Voorjaarsvakantie

Pannenkoekconcert: Alice in Wonderland (2+)

met Mariska Simon
wo 26 feb ’20
10:00 uur
  • wo 26 feb ’20
    10:00 uur
    Kleine zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek ‘Alice’s Adventures in Wonderland’. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd.

Vanaf 10:00 uur eten we pannenkoeken, om 11:00 uur start de voorstelling.

In de nieuwe voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven. De voorstelling belooft een visueel feestje te worden en is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Bekijk het Facebook event

Pannenkoekconcerten
Elke maand is er in de Stadsfoyer van het Muziekgebouw een speciaal concert voor de allerkleinsten. Mét voor iedereen een pannenkoek! Presentator Nol Havens, bekend van VOF De Kunst, zorgt ervoor dat alle ukkies zich thuis voelen en samen zingen we het Pannenkoekenlied.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie