A Night On The Town

Een muzikale reis door Eindhoven
zo 26 jun ’22 20:15 uur

Koninklijke Harmonie Phileutonia o.l.v. Robbert Vos
Mmv. o.a. Florian Verweij, Urban Dance Dynamo, Guimar en div. artiesten

zo 26 jun ’22
20:15 uur

A Night On The Town neemt u mee tijdens een muzikale reis door Eindhoven. Dit makkelijk toegankelijke concert voor alle inwoners van Eindhoven staat in het teken van de ontwikkeling van Eindhoven met als rode draad de samensmelting van de gemeentes Gestel, Strijp, Tongelre, Woensel, Stratum en Eindhoven. 

Dit concert is vanwege de aanhoudende corona maatregelen verzet van 5 maart 2022 naar 26 juni 2022. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen van deze wijziging.

Het belooft een multiculturele belevenis te worden met daarbij Muziek, Dans, Urban, Zang en Beeld. En dat alles onder het genot van herkenbare muziek uit diverse genres als klassiek, pop, musical, feestmuziek, hip-hop. Alles komt aan bod en heeft als rode draad Eindhoven 1920-2020. Share & feel the Vibe!

Koninklijke Harmonie Phileutonia, het huisorkest van dit evenement, zal het ontstaan van Eindhoven muzikaal en visueel verwoorden en zal samen met pianist Florian Verweij het fantastisch stuk Rhapsody in Blue van G. Gershwin uitvoeren. Na de pauze wordt het podium uitgebreid met een combo waarbij ook Urban Dance van Dynamo, zangers en zangeressen en een DJ worden toegevoegd aan de line-up. 

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Concert voor alle inwoners van Eindhoven