za 28 mrt ’20 20:15 uur

A Night On The Town

Een muzikale reis door Eindhoven

Koninklijke Harmonie Phileutonia o.l.v. Robbert Vos
Mmv. o.a. Florian Verweij, Urban Dance Dynamo, Guimar en div. artiesten

za 28 mrt ’20
20:15 uur

A Night On The Town neemt u mee tijdens een muzikale reis door Eindhoven. Dit makkelijk toegankelijke concert voor alle inwoners van Eindhoven staat in het teken van de ontwikkeling van Eindhoven met als rode draad de samensmelting van de gemeentes Gestel, Strijp, Tongelre, Woensel, Stratum en Eindhoven. 

Het belooft een multiculturele belevenis te worden met daarbij Muziek, Dans, Urban, Zang en Beeld. En dat alles onder het genot van herkenbare muziek uit diverse genres als klassiek, pop, musical, feestmuziek, hip-hop. Alles komt aan bod en heeft als rode draad Eindhoven 1920-2020. Share & feel the Vibe!

Koninklijke Harmonie Phileutonia, het huisorkest van dit evenement, zal het ontstaan van Eindhoven muzikaal en visueel verwoorden en zal samen met pianist Florian Verweij het fantastisch stuk Rhapsody in Blue van G. Gershwin uitvoeren. Na de pauze wordt het podium uitgebreid met een combo waarbij ook Urban Dance van Dynamo, zangers en zangeressen en een DJ worden toegevoegd aan de line-up. 

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Concert voor alle inwoners van Eindhoven

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie