A Night On The Town

Klassiek meets pop in een reis door Eindhoven
zo 26 jun ’22 20:15 uur

Koninklijke Harmonie Phileutonia o.l.v. Robbert Vos
Mmv. o.a. Florian Verweij, Nina Dumoulin, Guimar, Irma van Pamelen

zo 26 jun ’22
20:15 uur
  • zo 26 jun ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

A Night On The Town neemt u mee tijdens een muzikale reis door Eindhoven. Dit makkelijk toegankelijke concert in PROMS stijl voor alle inwoners van Eindhoven staat in het teken van de ontwikkeling van Eindhoven met als rode draad een reis door Eindhoven 1920-2020.

Dit concert is vanwege de aanhoudende corona maatregelen verzet van 5 maart 2022 naar 26 juni 2022. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen van deze wijziging.

Het belooft een multiculturele belevenis te worden in een PROMS concert stijl met daarbij Muziek, Dans, Urban, Zang en Beeld. En dat alles onder het genot van herkenbare muziek uit diverse genres als klassiek, pop, musical, feestmuziek, hip-hop. Pianist Florian Verweij zal het fantastisch stuk Rhapsody in Blue van G. Gershwin uitvoeren.

We komen samen “In the Mood” met muziek van Glen Miller met na de pauze een flitsende show van zanger Guimar, zangeres Irma van Pamelen en dans door Nina Dumoulin en haar danseressen. Alles ondersteund met een mooie lichtshow met beelden van Eindhoven 1920-2020. Share & feel the Vibe!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Concert voor alle inwoners van Eindhoven