di 9 jun ’20 20:15 uur

En Vogue

di 9 jun ’20
20:15 uur
  • di 9 jun ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De Amerikaanse meidengroep En Vogue scoorde in de jaren 90 hit na hit met nummers als Don't Let Go, Free Your Mind, Hold On en Never Gonna Get It. Ze verkochten wereldwijd meer dan 20 miljoen albums en staan daarmee in de top 5 van best verkochte Amerikaanse meidengroepen. Tijdloos! Daar denk je aan op het moment dat de resonerende stemmen van En Vogue door de lucht stromen.

Let op: Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Terwijl de doorgewinterde zangeressen verbonden blijven met hun R&B-wortels, wordt hun waardering voor diverse muzikale genres weerspiegeld in hun nieuwe project. "We houden van de authenticiteit van hiphop en de versmelting van het oude schoolritme met een eigentijds geluid", aldus bandlid Rhona Barrett.

Bekijk het Facebook evenement

Sinds hun debuut heeft En Vogue de standaard gezet voor vrouwelijke R&B/pop-groepen en belooft die traditie in de toekomst voort te zetten voor een nieuw legioen. Hun aantrekkingskracht is tijdloos; en in een wereld vol 'one-hit wonders',  maakt dat hun nieuwe muziekcollectie tijdig.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie