wo 11 mrt ’20 20:15 uur

Ed Gamble

Britse stand-up comedian
wo 11 mrt ’20
20:15 uur
  • wo 11 mrt ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het optreden van Ed Gamble wordt verplaatst naar het najaar. Een nieuwe datum volgt nog.

Ed Gamble is een graag geziene gast in de Britse comedy show Mock Of The Week (BBC2) en is een steeds meer bekender gezicht op televisie in programma's als Live At The Apollo, 8 out of 10 Cats en Roast Battle. Na twee uitverkochte tours in het Verenigd Koninkrijk is nu de rest van Europa aan de beurt!

Bekijk het Facebook evenement

Ed is ook co-presentator van Radio X's zondagochtendshow met Matt Crosby en is co-host van de smash-hit podcast Off Menu met James Acaster. Hij deed verschillende stand-up optredens bij Live at the Apollo, The Russell Howard Hour, Live at the Comedy Store en Conan.

Support act

Kieran Boyd
Kieran Boyd treedt met zijn high-energy stand-up al vijf jaar op in zijn thuisland het Verenigd Koninkrijk. Hij is bekend als semi-finalist van So You Think You're Funny? en Amused Moose Laugh-Off. Hij trad op bij talloze shows op het Edinburgh Festival, maar ook bij Avalon, CKP, The Stand, Komedia en Highlight.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie