do 30 apr ’20 20:15 uur
Naked Song presents

Luke Sital-Singh

Voor liefhebbers van Bon Iver, Damien Rice en Ben Howard
do 30 apr ’20
20:15 uur
  • do 30 apr ’20
    20:15 uur
    de Kapel (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Met enkel stem en gitaar maakt Luke Sital-Singh al een aantal jaar prachtige muziek. Met zijn nieuwste langspeler A Golden State stapt hij definitief uit de schaduw van artiesten waarmee zijn warmbloedige folk vaak wordt vergeleken: Bon Iver, José González en James Vincent McMorrow.

Let op: dit concert vind plaats in De Kapel, bij DomusDela. Bekijk op Google Maps
Dit is een ongeplaceerd concert. Er is dus vrije plaatskeuze.

A Golden State, je verwacht bij zo’n titel een sprankelende plaat met louter gouden songs die allemaal perfect passen bij een romantische zonsondergang in Californië. Dat is deels ook beetje waar, maar Sital-Singh weet de luisteraar toch een klein beetje te misleiden. Deze plaat bevat minder hapklare single-waardige liedjes, meer een fraaie muzikale collage waarbij de songwriter wat verder naar binnen keert. Kort door de bocht: een introvertere kant van Luke Sital-Singh, maar daardoor niet minder mooi.

Bekijk het Facebook event

Hij werd al de Britse Bon Iver genoemd, kon rekenen op de titel opkomend talent van de Britse BBC Sound of 2014 lijst en mocht supports doen voor Villagers, The Staves en Martha Wainwright. Over zijn eigen muziek zei Luke: “Ik hou van schrijven over de zwaardere thema’s. Er is al genoeg oppervlakkigheid op aarde. Mijn plezier haal ik uit zo diep duiken als kan. In mijzelf maar als het kan ook in de ander. Eerlijk over de worstelingen die we allemaal kennen, het verdriet maar vooral ook de hoop.”

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie