ma 2 mrt ’20 19:30 uur - ma 8 jun ’20 22:00 uur

Popprofessor in 12 weken

Cursus popgeschiedenis
ma 2 mrt ’20
-
ma 8 jun ’20
19:30 uur - 22:00 uur
  • ma 2 mrt ’20
    19:30 uur - 22:00 uur
    Kleine foyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Wat gebeurde er toen The Beatles en Bob Dylan elkaar ontmoetten? Wat was de invloed van radio op muziek in het gesegregeerde Amerika? En wat is de relatie tussen disco en house? Vanaf 2 maart gidst popprofessor Arris Roordink je tijdens deze cursus dwars door de geschiedenis van de popmuziek. Twaalf weken lang verandert onze Kleine Foyer in een intiem klaslokaal.

Arris Roordink was in het verleden programmeur van Poppodium Atak, richtte boekingskantoor Alles Los Agency op, is cultureel ondernemer en doceert popgeschiedenis aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Om ook andere geïnteresseerde muziekliefhebbers een lesje popgeschiedenis bij te brengen, geeft hij vanaf maandag 2 maart avond les in Muziekgebouw Eindhoven. De cursus heeft de afgelopen jaren plaatsgevonden in Nijmegen, Deventer, Enschede en Den Haag en is steevast uitverkocht.

Inschrijving
De cursus vindt wekelijks plaats vanaf maandagavond 2 maart t/m 8 juni, tussen 19:30 uur en 22:00 uur. In onze intieme Kleine Foyer is plaats voor maximaal 50 deelnemers. Eén of twee keer maken we een uitstapje naar een andere (muzikale-) locatie in de stad en er zal minstens één les geheel in het teken staan van de popmuziek in / uit Eindhoven. Deelname aan deze cursus van 12 avonden bedraagt € 175,-.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, mail of bel naar arris@popmuziekgeschiedenis.nl of 06-19204606.

Cursusdata (maandagavond):
02 maart
09 maart
16 maart


23 maart
30 maart
06 april
20 april

04 mei
11 mei
18 mei
25 mei
08 juni


Volg hier het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie