ma 13 apr ’20 15:00 uur
Verdi

La Traviata

Philips Harmonie

Philips Harmonie
Gemengd Koor Crescendo Doenrade 
Aylin Sezer, sopraan
Eric Reddet, tenor
Marcel van Dieren, bariton 

ma 13 apr ’20
15:00 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Een van de meest uitgevoerde opera’s ter wereld en het grootste werk van Verdi. Haar leven lijkt één groot feest. De gevierde courtisane Violetta Valéry heeft alles wat haar hartje begeert: rijke minnaars, vrienden en geld. Maar dan wordt ze verliefd op de jonge Alfredo.


Alfredo’s vader, Giorgio Germont, keurt de relatie af en overtuigt haar ervan dat ze zijn zoon moet verlaten, om de reputatie van zijn familie te redden. Violetta breekt met Alfredo, die hier woedend om is! Hij weet niet dat Violetta op dit moment al ernstig ziek is. Alfredo komt tot inkeer wanneer hij zich realiseert welk offer Violetta voor hem heeft gebracht. Samen met zijn vader bezoekt hij Violetta op haar sterfbed, maar hij is te laat: Violetta sterft in de armen van haar geliefde…

De tenor Eric Reddet is een lyrisch tenor uit Frankrijk, maar inmiddels woonachtig en werkzaam in Nederland. Gedurende de laatste 3 jaar heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest van André Rieu, met tournees door Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Australië. Op het gebied van oratoriumkunst is Eric ook heel actief, met concerten door Nederland, Belgie en Duitsland ). Met het programma Maestro liet hij nog een prachtige Nessun Dorma horen onder leiding van de actirce Monic Hendrickx.


Sopraan Aylin Sezer behaalde haar master in operazang bij de Dutch National Opera Academy met een onderscheiding voor ‘exceptional artistic quality’. Verder won zij diverse prijzen en trad onder andere op met de Nationale Opera, het Koninklijk Concertgebouworkest en Opera Zuid. Ook zij was dit seizoen te bewonderen bij het programma Maestro met een prachtige vertolking van Stabat Mater.

De bariton Marcel van Dieren studeerde klassiek solozang aan het Conservatorium van Tilburg bij Frans Fiselier. Daarna werd hij gecoacht door James McCray en sinds 2008 door de Nederlandse mezzosopraan Gemma Visser. Eerder studeerde Marcel aan de MusicAllFactory in Tilburg om zich te bekwamen in het musicalvak en kreeg privé zangles van o.a. Edward Hoepelman. Hij heeft vele opera-, operette- en musicalrollen gespeeld en gezongen bij ondermeer Opera Zuid, Opera Spanga, het Productiehuis Jeugdconcerten Concertgebouw Amsterdam en Joop van den Ende Theaterproducties.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie