di 28 apr ’20 20:15 uur
The Concert Show

ABBA Gold

The Concert Show
di 28 apr ’20
20:15 uur
  • di 28 apr ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Dat de musici en zangers van ABBA Gold in overleg met de originele ABBA-leden zijn geselecteerd, toont wel aan dat de show de authentieke nummers van de Zweedse hitmachine eer aan doet. Van enkele hits wordt zelfs een speciale ‘unplugged’ versie uitgevoerd. In samenspraak met de originele ABBA-leden zijn de arrangementen bovendien zodanig aangevuld dat de muziek voller en kleurrijker klinkt dan ooit tevoren.

Het concert van deze groep in het Parijse Olympia maakte zo’n grote indruk op de platenmaatschappij van de groep, dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De concertregistratie werd zelfs door Universal – de eigenaar van de rechten op de ABBA-muziek – wereldwijd uitgebracht op DVD.
 

De voorstelling ABBA Gold – The Concert Show heeft een kleurrijke video- en lichtshow. De musici leven dag en nacht met deze muziek; niet gek dus dat deze indrukwekkende revival furore maakt in al meer dan twintig landen.
 

De reacties van de fans zijn zonder uitzondering zeer positief: bijna altijd staat iedereen meteen op, vanaf de eerste song tot de laatste. Stilzitten is er niet bij deze avond. Het ensemble nodigt de bezoekers uit om met hen te dansen en mee te zingen. Al met al een feest voor jong en oud, voor dames én heren, waar grote ABBA-hits als Waterloo, Super Trouper, Dancing Queen en Mamma Mia ongetwijfeld de revue zullen passeren.

Volgens velen de beste ABBA-beleving van dit moment!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie