Kim Wilde

Greatest Hits Tour
do 17 nov ’22 20:15 uur
do 17 nov ’22
20:15 uur
  • do 17 nov ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal

Rockdiva Kim Wilde is ‘unstoppable’! 62 lentes telt zij in november 2022, juist als ze midden in haar Nederlandse ‘Greatest Hits Tour’ zit. Een mooier moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar vier decennia durende carrière is nauwelijks denkbaar. Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen dansbaar klinken tijdens deze ‘Greatest Hits Tour’.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer ‘New Wave’ vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never trust a stranger’, ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’, ‘You came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong.

Natuurlijk komt ook werk van haar laatste album ‘Here Come The Aliens’ voorbij vanavond. De nummers ‘Pop Don’t Stop’, ‘Kandy Krush’ and ‘Birthday’ werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21e eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

Facebook event

VERPLAATST

Het concert van Kim Wilde is een aantal keren verplaatst vanwege corona. Van 2020 gingen we naar 2021 en nu naar 17 november 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.