zo 16 mei ’21 13:30 uur en 17:00 uur

Freek Vonk

Live On Tour
zo 16 mei ’21
13:30 uur en 17:00 uur

De theatershow Freek Vonk Live ‘On Tour’ is het vertrekpunt voor een spectaculaire familieshow waarbij Freek vertelt over de meest bijzondere en gaafste dieren die hij op zijn avonturen heeft gezien, zoals de grootste vis van de wereld waar hij mee gezwommen heeft, de walvishaai.

De leerzame show is het vertrekpunt van een spectaculair avontuur. Van heel lang geleden, naar diep in de zee tot hoog in lucht. De meest bijzondere en gave dieren komen voorbij. De bezoekers van de show maken kennis met de schoonheid van de natuur en de dierenwereld en Freek vertelt over het belang van deze dieren voor een gezonde oceaan. En uiteraard wordt er uitgebreid stilgestaan bij zijn spannende ontmoeting met de Caribische rifhaai.

Bekijk het Facebook evenement

Onderdeel van:
Kinderconcerten

Freek Vonk zou in eerste instantie 3 mei 2020 in onze Grote Zaal staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dat optreden verplaatst naar zondag 16 mei 2021. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie