do 11 jun ’20 20:15 uur

Kovacs & Metropole Orkest

Ontmoeten elkaar opnieuw
do 11 jun ’20
20:15 uur

Sharon Kovacs gaat samen met het Metropole Orkest de bühne op. Voor een tweede keer want de zangeres met het kortgeschoren haar en het mooie, rauwe en donkere stemgeluid werkte in 2016 ook al samen met het ‘meest hybride orkest van de wereld’. Een bijzondere orkestratie van Kovacs’ debuutalbum Shades of Black en uitverkochte zalen waren het gevolg.

Nu is het de beurt aan de tweede plaat van Kovacs, Cheap Smell. Vernoemd naar de band waar ze in speelde voordat ze doorbrak, is Kovacs met dit album op zoek naar de positieve momenten in donkere tijden.

Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

In 2013 maakte de wereld kennis met de Brabantse zangeres Kovacs. Ze bracht haar debuutsingle My Love uit waarna optredens op o.a. North Sea Jazz en Lowlands volgden. Haar eerste volledige album Shades of Black verscheen in 2015 in maar liefst 36 landen en kwam direct op nummer 1 binnen in de Nederlandse hitlijsten. Niemand kon er meer omheen; Kovacs is een klasse apart! Haar rauwe, donkere stem gaat door merg en been. En haar songs zijn stuk voor stuk puur en oprecht. Met haar muziek en bijzondere verschijning stond ze in uitverkochte zalen, verzamelde ze meerdere awards en kreeg ze ruim zestig miljoen views op YouTube.

Bekijk hier het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie