Abdelkader Benali & Lavinia Meijer

In één Adem

Muziekgebouw Eindhoven werkt voor de serie In één Adem samen met Boekhandel van Piere.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

do 12
oktober
  • do 12 okt
    20:15
    Kleine Zaal
    Geweest

‘Om naar de toekomst te kijken, heb je de klankkast van je verleden nodig, en die maakt Abdelkader rijker en groter’ zei Lavinia Meijer over Abdelkader Benali’s ‘Brief aan mijn dochter’. Benali werd bekend met succesvolle boeken, en tv-programma’s als Chez Benali. Hij schreef zijn ongeboren dochter een brief over zijn hoop en vrees als prille vader. Zijn teksten worden verweven met het persoonlijke verhaal en de muziek van topharpiste Lavinia Meijer. Een intieme, muzikale voorstelling die prikkelt, beweegt en ontroert.

Lidewijde Paris opent de avond met een korte inleiding over de schrijver. Lidewijde Paris was o.a. boekverkoper, journalist, copywriter, redacteur en uitgever. Zij doceert, interviewt schrijvers en is oprichter van De Leesambassade. Onlangs verscheen haar boek 'Hoe lees ik?'.

Verwachte eindtijd: 22:30

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten