Anneke van Giersbergen

Goes to Church
zo 22 mei ’22 20:30 uur
zo 22 mei ’22
20:30 uur
  • zo 22 mei ’22
    20:30 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Geweest

Anneke werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album. Om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzondere locaties zal brengen. De Paterskerk in 'haar' Eindhoven hoort daar natuurlijk bij!

 

Zangeres Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd genoemd worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd. Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF.

2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Anneke’s carrière, dit lustrum werd gevierd met 2 uitverkochte shows in de Effenaar in haar eigen Eindhoven, tevens werd ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre.

Anneke Goes to Church is een samenwerking van Muziekgebouw Eindhoven en Loud Noise.

Bekijk het Facebook event

Let op: dit concert vindt plaats in de Paterskerk, bij DomusDela. Bekijk op Google Maps
Dit is een ongeplaceerd concert. Er is dus vrije plaatskeuze.

VERPLAATST

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus was dit concert in eerste instantie verplaatst van 19 maart naar zaterdag 26 september, toen naar 08 mei 2021 en nu dus naar 22 mei 2022. Vanzelfsprekend blijven alle kaarten geldig. Mocht je echt niet kunnen op deze nieuwe datum dan bestaat de mogelijkheid om je ticket(s) via onze partner Loud Noise om te ruilen voor een show van Anneke op een andere locatie of om restitutie aan te vragen. Wil je overgaan tot restitutie vul dan aub dit formulier in.