Suzanne Vega

An Evening with
di 12 jul ’22 20:15 uur
di 12 jul ’22
20:15 uur

Suzanne Vega liet in april 2020 haar nieuwe album An evening of New York Songs and Stories (CookingVinyl) op de wereld los. Na een uitverkocht concert in de Waalse Kerk (Amsterdam) belemmerde het coronavirus en alle maatregelen een verdere Europese tournee en dus ook haar show in Eindhoven. In 2022 komt Vega alsnog naar ons land en daar zijn we heel blij mee!

Op An Evening of New York Songs and Stories staan eerder uitgebrachte nummers die geïnspireerd zijn door New York, dit keer in een live-uitvoering. Het album werd in 2019 opgenomen in de beroemde New Yorkse bar Café Carlyle. Naast hits als Luka en Tom's Diner komen ook minder bekende pareltjes aan bod, zoals Frank and Ava en Ludlow Street. An Evening of New York Songs and Stories is geproduceerd door Gerry Leonard waarbij de mix is uitgevoerd door geluidstechnicus en Grammy Award-winnaar Kevin Killen. De master is verzorgd door Grammy Award-winnaar Bob Ludwig.

De nummers van Suzanne Vega klinken als verhalen die op meesterlijke wijze worden verteld. Haar haast 'puur poëtische blik op de wereld' valt telkens weer op het stadsleven, gewone mensen en onderwerpen die uit het leven gegrepen zijn. De gevatte en pure songs van Vega zijn nog altijd even herkenbaar, uniek en diepzinnig als toen ze 30 jaar geleden voor het eerst op de radio te horen was.

Facebook event

Suzanne Vega zou in eerste instantie 3 juli 2020 in de Paterskerk staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dat concert eerst verplaatst naar 30 juni 2021 en daarna naar vrijdag 4 maart 2022 en nu staat de datum op dinsdag 12 juli 2022.
Ook de locatie is gewijzigd. Suzanne Vega staat niet in de Paterskerk maar in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.