Fotograaf: Roger Neve
di 10 nov ’20 20:15 uur

Dolly Dots

Sisters On Tour
di 10 nov ’20
20:15 uur

Na een stilte van 4 jaar tijd, zijn de Dolly Dots terug! Voor het eerst komt de meidengroep naar Muziekgebouw Eindhoven. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus waarin ze terechtkwamen.

Er gaat geen dag voorbij in ons leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’

Bekijk het Facebook evenement

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden we. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

Als groep waren ze een bezienswaardigheid en samen groeiden ze op in een glazen kooi. Ze waren op henzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en ze maakten er altijd wat van.

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie