vr 16 okt ’20 20:15 uur

Willeke Alberti

Theatertour rond 75-ste verjaardag
vr 16 okt ’20
20:15 uur

Willeke Alberti wordt dit jaar 75 en viert dit met een officiële verjaardagstournee langs de mooiste zalen. Natuurlijk komt de grande dame van de Nederlandse muziek ook naar Muziekgebouw Eindhoven. Ze heeft een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. Samen met het publiek en haar live band haalt Willeke herinneringen op uit haar ruim 60-jarige carrière. Een imposante loopbaan die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals ‘Mijn Dagboek’, ‘Samen Zijn’, ‘Spiegelbeeld’ en ‘Telkens weer’.

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

75e verjaardag
Willeke Alberti vertelt: “Ik kijk ernaar uit om mijn verjaardag te vieren samen met het publiek. Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 75ste nog mag meemaken.” Willeke komt deze avond speciaal naar Muziekgebouw Eindhoven om iedereen te kunnen laten genieten van haar muziek. Samen zijn met Willeke: dat wil toch iedereen.

Volg hier het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie