wo 4 mrt ’20 20:00 uur

Seizoens­presentatie 2020/2021

Ontdek het nieuwe klassieke seizoen
wo 4 mrt ’20
20:00 uur
Bent u ook zo benieuwd naar wat wij voor u in petto hebben voor het klassieke seizoen 20/21? Woensdagavond 4 maart krijgt u alvast een voorproefje. Dan bent u namelijk van harte welkom op onze seizoenspresentatie waarbij we u weer een mooi seizoen vol bruisende voorstellingen presenteren.

Presentator Oscar Kocken leidt u door een muzikale avond. Presentaties over het nieuwe klassieke seizoen 2020/2021 worden afgewisseld met interviews en live muziekoptredens waaronder enkele musici van philharmonie zuidnederland en een percussie-optreden in het kader van TROMP. En uiteraard vertellen onze programmeurs Frank Veenstra en Jeroen Smits naar welke concerten zij het komend seizoen in het bijzonder uitkijken.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom voor een gratis kopje koffie met iets lekkers waarna het programma om 20.00 uur start in onze Grote Zaal. Deze avond is gratis, reserveren is wel noodzakelijk. Reserveer snel kaarten voor deze seizoenspresentatie, want vol is vol!

Weer een seizoen vol bruisende voorstellingen in 20/21

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie