Fotograaf: Sergei Demidov
do 29 okt ’20 20:15 uur
Glazoenov, Saint-Saëns

Russisch Nationaal Orkest

Mikhael Pletnev, dirigent
Timothy Chooi, viool

Glazoenov - 3 delen uit Chopiniana
Saint-Saëns - Vioolconcert nr. 3
Glazoenov - De seizoenen

do 29 okt ’20
20:15 uur
  • do 29 okt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Een levend symbool van de Russische kunst,’ noemde de Miami Herald het. Dat is niet te veel voor dit orkest, dat ‘zo dicht bij de perfectie komt als je zou willen’ (Trinity Mirror). De seizoenen van de laatromantische Glazoenov zijn in Rusland altijd een publiekslieveling geweest; het was een repertoirestuk van ballerina Anna Pavlova. Saint-Saëns’ vioolconcert is zo lichtvoetig en sierlijk, dat wat een groot schrijver eens over de componist zei, ‘idioot mooi,’ ook hier weer van toepassing is.

Bekijk het Facebook event

Voorafgaand aan dit concert kunt u, van 19.30 uur tot 20.00 uur, gratis een inleiding bijwonen gegeven door Bart de Graaf.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie