Fotograaf: Chris Christodoulou
za 19 dec ’20 20:15 uur
Vaughan Williams, Beethoven

Rotterdams Philharmonisch Orkest

Andrew Manze, dirigent
Elizabeth Watts, sopraan
Marianne Beate Kielland, alt
Daniel Behle, tenor
Tareq Nazmi, bas
Orfeon Donostiarra

Vaughan Williams - Serenade to Music
Beethoven - Symfonie nr. 9

za 19 dec ’20
20:15 uur
  • za 19 dec ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het is een van de beroemdste werken uit de muziekgeschiedenis: Beethoven ‘9’. En toch klinkt hij niet zo heel vaak in de concertzaal. Met solisten en koor is het namelijk een grote onderneming. Maar nu kunt u dit geweldige werk, met het slotkoor Ode an die Freude, in volle glorie beleven. 

Beethoven verlegde grenzen. De finale begint met spookachtige herinneringen aan eerdere delen, en het onvergelijkelijke Adagio verwijst vooruit naar Mahler. Zonder meer Beethovens meest diepzinnige symfonie.

Voorafgaand aan dit concert kunt u, van 19.30 uur tot 20.00 uur, gratis een inleiding bijwonen gegeven door Ben Coelman.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Een van de beroemdste werken uit de muziekgeschiedenis: Beethoven ‘9’.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie