Fotograaf: Uwe Arens
di 6 okt ’20 20:15 uur
Beethoven

Sinfonieorchester Basel

Ivor Bolton, dirigent
Emmanuel Tjeknavorian, viool

Beethoven - Vioolconcert
Beethoven - Symfonie nr. 7

di 6 okt ’20
20:15 uur
  • di 6 okt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

250 jaar geleden werd hij in Bonn geboren: Beethoven. Veel tijd is sindsdien voorbij gegaan en toch ook weer niet, want Beethovens muziek bleef altijd jong. Alsof de inkt nog maar net droog is. 

Met zijn Zevende symfonie schreef hij zijn meest uitgelaten muziek; Wagner noemde het ‘de apotheose van de dans.’ Emmanuel Tjeknavorian, winnaar van het Sibelius Concours 2015, neemt het ‘vioolconcert der vioolconcerten’ voor zijn rekening. Dat van Beethoven dus.

Bekijk het Facebook event

Voorafgaand aan dit concert kunt u, van 19.30 uur tot 20.00 uur, gratis een inleiding bijwonen gegeven door Bart de Graaf.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie