do 19 nov ’20 20:15 uur
Mozart, Tsjaikovski

Tsjaikovski Symfonie Orkest Moskou

Vladimir Fedoseyev, dirigent
Alexander Malofeev, piano

Mozart - Dansen uit Idomeneo
Tsjaikovski - Pianoconcert nr. 1
Tsjaikovski - Symfonie nr. 6 ‘Pathétique’

do 19 nov ’20
20:15 uur
  • do 19 nov ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Het beste want het meest oprechte van al mijn werken’ zei Tsjaikovski over zijn Zesde symfonie. Die doet zijn bijnaam ‘Pathétique’ alle eer aan; het is waarschijnlijk het meest hartstochtelijke, aangrijpende én krachtige wat de grote Rus op papier zette. Een symfonie als een diepgevoelde autobiografie. Het Tsjaikovski Symfonie Orkest vernoemt zich niet voor niets met trots naar de componist. Al bijna een halve eeuw wordt het geleid door Vladimir Fedoseyev, die het naar de wereldtop stuwde.

Bekijk het Facebook event

Voorafgaand aan dit concert kunt u, van 19.30 uur tot 20.00 uur, gratis een inleiding bijwonen gegeven door Ben Coelman.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie