Fotograaf: Lars Borges
za 20 feb ’21 20:15 uur
Schubert, Rodrigo, Dvorák

London Philharmonic Orchestra

Enrique Mazzola, dirigent
Milos Karadaglic, gitaar

Schubert - Ouverture in Italiaanse stijl
Rodrigo - Concierto de Aranjuez
Dvorák - Symfonie nr. 9 ‘Uit de Nieuwe Wereld’

za 20 feb ’21
20:15 uur
  • za 20 feb ’21
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Ik heb het idee dat ik hun verstand enigszins in de war heb gebracht’ aldus, droogjes, Antonín Dvorák toen de Amerikanen in 1893 uitzinnig enthousiast zijn nieuwe symfonie in ontvangst namen. ‘Uit de Nieuwe Wereld’ weliswaar maar toch ook echt doordrenkt van Dvoráks Boheemse geboortegrond. 

Geliefd toen, geliefd nu. Net als het beroemdste gitaarconcert ooit, het vaak dromerige Concierto d’Aranjuez. Het London Philharmonic is een ‘fantastisch verfijnd instrument’ (The Daily Telegraph), de Montenegrijn Milos Karadaglic een ‘klassieke gitaarheld’ (BBC Music Magazine).

Voorafgaand aan dit concert kunt u, van 19.30 uur tot 20.00 uur, gratis een inleiding bijwonen gegeven door Bart de Graaf. 

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie