Fotograaf: Melle Meivogel
za 19 sep ’20 20:15 uur
Brahms, Fennessy, Saariaho, de Roo, Spinvis

Nederlands Kamerkoor

Vergeten - een concert over dementie

Peter Dijkstra, chef-dirigent
Arjan Ederveen, acteur
Erik Bosgraaf, blokfluit
Jorrit Tamminga, elektronica
Spinvis, teksten

Met werken van o.a. Brahms, Fennessy, Saariaho, de Roo en Spinvis

za 19 sep ’20
20:15 uur
  • za 19 sep ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Dementie. Een vreselijke ziekte maar helaas doodsoorzaak nr. 1 in Nederland. De directeur van het Nederlands Kamerkoor zag zijn vader, de operazanger Lieuwe Visser, steeds dieper wegzakken in vergeetachtigheid, waandenkbeelden, achterdocht. 

Dit concert stelt de vraag: wat maakte hij door? Waar houdt de geest op en begint het universum? Een reis door de uithoeken van de dementerende geest, op de golven van muziek. Arjan Ederveen (Theo en Thea, Selma Ann Louise) is de acteur; Spinvis schreef de teksten. ‘Ontroerend’ (De Volkskrant).

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Reis door de uithoeken van de dementerende geest.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie