Fotograaf: Priska Ketterer
di 18 mei ’21 20:15 uur
Monteverdi, Merula, Purcel, Drake

Marco Beasley

La passacaglia della vita

Marco Beasley, tenor
Stefano Rocco aartsluit & barokgitaar

Werken van o.a. Monteverdi, Merula, Purcell & Drake

di 18 mei ’21
20:15 uur
  • di 18 mei ’21
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De stem zo natuurlijk mogelijk laten klinken, daar gaat het tenor Marco Beasley om. De lessen van de legendarische mezzosopraan Cathy Berberian stimuleerden hem in deze overtuiging. Aanvankelijk zorgde hij in de oude-muziekwereld voor de nodige opschudding, maar al snel was men helemaal om. Het enorme charisma van de geboren Napolitaan deed de rest. Met dit programma kijkt hij terug op zijn leven. Renaissance, barok én een vleugje nu. ‘Bezield en soepel (…) een ideaal instrument.’ (Limelight)

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Masterclass door Marco Beasley

Marco Beasley geeft op vrijdag 14 mei een masterclass
Meer info & tickets

Renaissance, barok én een vleugje nu.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie