Fotograaf: Julien Mignot
do 5 nov ’20 20:15 uur
Beethoven

Vilde Frang, Lawrence Power & Nicolas Altstaedt

Vilde Frang, viool
Lawrence Power, altviool
Nicolas Altstaedt, cello

Beethoven - Strijktrio in G, op. 9, nr. 1
Beethoven - Strijktrio in D, op. 9, nr. 2
Beethoven - Strijktrio in c, op. 9, nr. 3

do 5 nov ’20
20:15 uur
  • do 5 nov ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zeker op deze drie musici is het etiket ‘Meesters van de kamermuziek’ optimaal van toepassing! Wereldsterren met een wereldcarrière. Alleen al violiste Vilde Frang, een violiste van een hele aparte categorie. Er bestaat geen mooier repertoire voor strijktrio dan de trio’s van Beethoven. Dit is zulke levendige, geestige, briljante muziek van de nog jonge Beethoven, dat je sommige van zijn kwartetten er haast bij vergeet. In handen van dit razend muzikale driemanschap belooft de avond uniek te worden.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie