Fotograaf: Mats Bäcker
do 7 jan ’21 20:15 uur
Schubert, Mendelssohn, Schumann

Anne Sofie von Otter & Kristian Bezuidenhout

Anne Sofie von Otter, mezzosopraan
Kristian Bezuidenhout, fortepiano

Werken van Schubert, Mendelsohn & Schumann

do 7 jan ’21
20:15 uur
  • do 7 jan ’21
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘De Zweedse nachtegaal’ werd Jenny Lind, de beroemdste sopraan van de 19e eeuw, genoemd. Velen zullen de benaming nu doorspelen naar Anne-Sofie von Otter, tevens Zweedse en begiftigd met een van de mooiste stemmen van deze tijd. Inmiddels drie decennia aan de wereldtop, won ze in 2015 nog haar tweede Grammy Award voor de cd La Douce France. Van Kurt Weill tot Alban Berg’s Lulu, van Mahlers Das Lied von der Erde tot Bernstein’s Candide, van het Franse chanson tot Zweedse kerstliedjes: alles even edel, rein en ontroerend.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie