Fotograaf: Marco Borggreve
wo 24 feb ’21 20:15 uur
Schumann, Prokofjev, Bach, Hindermith

Liza Ferschtman & Enrico Pace

Liza Ferschtman, viool
Enrico Pace, piano

Schumann - Sonate nr.2
Prokofiev - Sonate nr. 2 
Werken van Bach en Hindemith

wo 24 feb ’21
20:15 uur
  • wo 24 feb ’21
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Twee zielsverwanten die verbonden zijn door de mooiste live muziek. Op het podium bevleugelen de Nederlandse violiste Liza Ferschtman en Italiaanse pianist Enrico Pace elkaar op ongekende wijze. Een magische chemie tussen twee bescheiden maar vastberaden toppers voor wie muziek altijd het hoogste woord voert. Ze nodigen hun publiek uit om de oren te spitsen, of dat nu is tijdens een Beethoven-marathon of een uitvoering van Messiaens kamermuziek.

Ferschtman en Pace kiezen zelden voor de eenvoudigste weg tijdens hun temperamentvolle duo-recitals. Bekend repertoire voor viool en piano wordt afgewisseld met zelden gehoorde sonatekunst van twintigste-eeuwse componisten als George Enescu en Paul Hindemith. Hun recital volgt een geaccidenteerd parcours langs romantische hoogtepunten en innerlijke vergezichten. Zo biedt Prokofjev’s Tweede Vioolsonate volop gelegenheid voor het duo om zich heerlijk uit te leven met virtuoze trapezekunsten op viool en piano. Bach en Schumann ontlokken weer muzikale momenten vol stille vervoering en reinigend hartzeer.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Temperamentvolle duo-recitals.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie