Fotograaf: Marco Borggreve
vr 23 apr ’21 20:15 uur
Debussy, Beethoven, Janácek, Brahms

István Várdai & Víkingur Ólafsson

István Várdai, cello
Víkingur Ólafsson, piano

Debussy - Cellosonate
Beethoven - Cellosonate nr. 3
Janácek - Pohadka
Brahms - Cellosonate nr. 1

vr 23 apr ’21
20:15 uur
  • vr 23 apr ’21
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De Hongaarse cellist István Várdai speelde al samen met illustere pianisten als András Schiff en Jean-Efflam Bavouzet. Maar nu heeft hij de IJslandse Víkingur Ólafsson aan zijn zijde. Dit wordt iets heel bijzonders: Vardai, geroemd om zijn ‘vloeiende virtuositeit’ (The New York Times) en Ólafsson die onder een masker van Scandinavische kalmte met groot gemak de grootste passies loswoelt. Dit zal zeker uit Brahms’ romantische, diepgevoelde Eerste sonate, met die onvergetelijke beginmelodie, het allemooiste naar boven halen.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie