Fotograaf: Harald Hoffmann
vr 2 okt ’20 20:15 uur
Mozart, Beethoven

Hagen Quartett

Mozart - Strijkkwartet in G, KV387
Mozart - Strijkkwartet in d, KV421
Beethoven - Strijkkwartet opus 59 nr. 2 ‘Razoemovsky’

vr 2 okt ’20
20:15 uur
  • vr 2 okt ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een strijkkwartet uit de buitencategorie met een exclusief platencontract bij Deutsche Grammophon, waar inmiddels vijftig bejubelde cd’s werden opgenomen die Diapasons d’Or, Echo’s Klassik en Gramophone Awards kregen. Er staan twee Weense grootmeesters op het programma. 

KV387 was het eerste kwartet dat Mozart opdroeg aan zijn dierbare vriend en collega Joseph Haydn; KV421 was zijn enige in mineur, aangrijpende materie dus. Beethoven verwerkte in het expressieve tweede Razoemovsky-kwartet een Russisch volkswijsje om opdrachtgever Razoemovski onder de kin te kietelen.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie