Fotograaf: Marco Borggreve
di 2 mrt ’21 20:15 uur

Behind the Music: Arthur & Lucas Jussen

di 2 mrt ’21
20:15 uur

Behind the music is een avondvullend programma; eigenlijk een soort live documentaire rondom een centrale gast. Of zoals vanavond, twee gasten: Arthur en Lucas Jussen. De avond wordt geleid door Martin Kuiper (FaceCulture) en start met korte video-interviews waarvan de inhoud een verrassing is voor Arthur en Lucas. Aan de hand hiervan worden Arthur en Lucas geïnterviewd én ook het publiek krijgt zelf de kans om vragen te stellen. Verwacht inside information die voor Wikipedia nog niet bekend is en bijzondere beelden die je zelfs in de diepste krochten van YouTube niet gaat vinden. Arthur en Lucas sluiten de avond af met een kort optreden.

Martin heeft veel ervaring als interviewer en wordt geprezen om zijn persoonlijke en doortastende stijl. Hij studeerde Experimentele Natuurkunde en Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2002 richtte hij FaceCulture op en als journalist werkte hij voor media als RTL Nieuws, Mtv, NU.nl en meerdere dag- en weekbladen. Daarvoor interviewde hij naast artiesten ook politici en entrepeneurs. Bovendien ontwikkelde hij talloze video formats als 1 minute till showtime en de Lowlands rondleidingsvideo en verzorgt hij als associate partner van Mediatic inhoudelijke pr voor talloze bedrijven.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Soort live documentaire en kort optreden.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie