Fotograaf: Foppe Schut
ma 21 sep ’20 20:15 uur
Haydn

Marjolijn van Heemstra & Pynarello

Voyagers

Haydn - Symfonie nr. 45 ‘Afscheidssymfonie’ bewerkt voor een bijzondere bezetting

ma 21 sep ’20
20:15 uur
  • ma 21 sep ’20
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

1977. Twee ruimtesondes, de Voyager 1 & 2, reizen af naar de verste planeten. Wat gebeurt? De zwaartekracht van Jupiter slingert ze ons zonnestelsel uit, richting de interstellaire ruimte waar ze een miljard jaar zullen ronddolen. 

Aan boord een boodschap van ons, de mensheid op aarde. Dit poëtische concert onderzoekt in taal en muziek wat deze kosmische flessenpost ons vertelt over wie we zijn en hoe we ooit herinnerd zullen worden, ver hier vandaan. Haydns ‘Abschied’ klinkt in bijzondere bezetting…

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie