Fotograaf: Maria Consuelo Alcaide
vr 20 nov ’20 20:15 uur

Stef Biemans & Dominique Vleeshouwers

Uit het midden van Amerika
vr 20 nov ’20
20:15 uur
  • vr 20 nov ’20
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Op reis naar Guatemala, Mexico, Panama, de Bahama’s, Honduras, Jamaica, wie droomt er niet van? In dit concert nemen percussionist en kersverse Nederlands Muziekprijs winnaar Dominique Vleeshouwers en journalist en tv-maker Stef Biemans (Brieven aan Andalusië en Over de rug van de Andes) u mee naar Midden-Amerika. 

Met een nieuwe tv documentaire van Biemans over Midden-Amerika op komst, belooft dit een avond te worden met bijzondere muziek en verhalen uit deze regio. Zo kunnen er zomaar de geluiden van een kapperszaak in Panama omgetoverd worden in muziek, en horen we het persoonlijke relaas van de mensen uit deze verre streken.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie