Fotografie: Michael Mölder
do 15 apr ’21 20:15 uur

Esther van Fenema & Fuse

Tussen gekte en genialiteit
do 15 apr ’21
20:15 uur
  • do 15 apr ’21
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Psychiater Esther van Fenema en Fuse gaan op onderzoek uit in het grijze gebied tussen gekte en genialiteit. Zijn alle grote kunstenaars niet ergens ook gestoord? Is de violist die uren per dag toonladders studeert normaal of krankzinnig? Waanzin is essentieel voor de kunst en haar makers, maar doorslaan in gekte ligt altijd op de loer. Esther van Fenema is naast psychiater ook musicus en kent als geen ander het spanningsveld tussen kunst en waanzin. Fuse sluit aan met persoonlijke verhalen en muziek van enkele van de geniaalste kunstenaars, om datgene uit te drukken waar geen woorden aan gegeven kunnen worden.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie