Fotografie: Stef Nagel
wo 23 dec ’20 20:15 uur
Kerst

Stine Jensen & Wishful Singing

ERO CRAS - Morgen zal ik er zijn

m.m.v. Eindhovens Jeugdkoor 

Gregoriaanse adventsmuziek
Meerstemmige kerstmuziek (o.a. Nu syt willekome)
Meezing door publiek: Dona nobis pacem

wo 23 dec ’20
20:15 uur
  • wo 23 dec ’20
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zonsondergang. Het tijdstip van de dag dat tot contemplatie stemt, en ook de tijd dat in de katholieke kerk de vesperdienst gehouden wordt. Sinds de middeleeuwen klinken dan zeven magnificat-antifonen (beurtzangen); de beginletters hiervan leveren samen de woorden ERO CRAS op, wat betekent Morgen zal ik er zijn. Het vocale vrouwenkwintet Wishful Singing komt met Gregoriaanse- en kerstgezangen; filosofe Stine Jensen biedt prikkelende beschouwingen over iets waarover we zeker de gedachten mogen laten gaan: de voor- en nadelen van ons digitale tijdperk.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Onderdeel van:
In Tijden van Bezinning
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie