wo 25 nov ’20 20:15 uur
Haydn

Thomas Dudkiewicz & Matangi Quartet

De aarde begraven

Haydn - Strijkkwartet op. 76 nr. 5 ‘Zonsopgang’

wo 25 nov ’20
20:15 uur
  • wo 25 nov ’20
    20:15 uur
    de Kapel (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Ik hou van de natuur maar houdt de natuur ook van mij?’ Deze vraag stelt zich acteur Thomas Dudkiewicz (Hamlet, de familievoorstelling). Met die natuur intussen lijkt het niet al te best gesteld. Dudkiewicz speelt een voorstelling bij Haydns ‘Zonsopgang’ kwartet over opgaan en ondergaan van de zon en de mogelijke begrafenis van de aarde. Luister je goed naar Haydns fenomenale kwartet, dan rijst hier niet alleen de zon maar doet ook Schubert al van zich horen: op moment van componeren (1797) uitte hij een paar straten verderop in Wenen zijn eerste kreetjes op aard’.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie