Fotograaf: Leonie Ravenstein
wo 13 jan ’21 20:15 uur
Mahler

Lottie Hellingman & Nieuw Amsterdam Klarinet Kwartet

De emancipatie van de man

Mahler - delen uit Symfonie nr. 1

wo 13 jan ’21
20:15 uur
  • wo 13 jan ’21
    20:15 uur
    de Kapel (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Sterk staaltje van empathie. Actrice Lottie Hellingman laat, als vrouw, zien hoe (moeilijk) het is om een man te zijn. Intussen stond Gustav Mahler met zijn eerste symfonie bepaald zijn mannetje. Een werk van een uur lang, voor immens orkest. Dat past niet allemaal in De Kapel; Mahlers reusachtige partituur – hij wilde de symfonie ‘Titan’ noemen – is door het Nieuw Amsterdam Kwartet teruggebracht tot menselijker proporties. Mahlers schitterende mineurvariant van het kinderliedje Vader Jacob: beter dan het origineel?

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie