Fotograaf: Nico Kroon
wo 24 mrt ’21 20:15 uur
Pärt, Gershwin

Lucas De Man & Berlage Saxophone Quartet

Moet alles maar leuk zijn?

Pärt - Fratres
Gershwin - Rhapsody in blue

wo 24 mrt ’21
20:15 uur
  • wo 24 mrt ’21
    20:15 uur
    de Kapel (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Niet om mijn eenzaamheid op te lossen, maar om te luisteren.’ De Vlaamse Theatermaker Lucas De Man speelt een katholieke gelovige die de ‘weg naar binnen’ moet gaan. Daarbij past Arvo Pärts intense meesterwerkje Fratres (Monniken). Waarop de voorstelling omslaat in zijn tegendeel: een verhaal over onze pret-pep-zapmaatschappij, geïllustreerd met Gershwin’s blitse Rhapsody in blue. Gershwin schreef ‘m in een mum van tijd, deadline op de hielen, en zapte dwars door elke muzieksoort die er anno 1924 in New York te horen viel.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie