Fotograaf: J. Sacks
zo 27 sep ’20 12:00 uur
Schubert

Thomas Oliemans & Paolo Giacometti

Thomas Oliemans, bariton 
Paolo Giacometti, piano

Schubert - Winterreise

zo 27 sep ’20
12:00 uur
  • zo 27 sep ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Als kind al raakte ik onmiddellijk geboeid door de titel: Winterreise... Maar de muziek leek onbenaderbaar voor mij. Met de jaren is het echter een werk geworden om steeds naar terug te keren, om mezelf mee te meten, me in te begraven’ aldus Thomas Oliemans, een van Nederlands grootste baritons van nu. Samen met Paolo Giacometti waagde hij zich onlangs aan de opname van wat hij ‘de Toverberg van het liedrepertoire’ noemt. ‘Stralende, tedere klanken, vol wanhoop.’ (Pizzicato)

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Bij ieder concert in deze serie hoort een heerlijk stuk appelgebak. Voor of na het concert bent u van harte welkom in de foyer.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Channel Classics.
Bij aankoop van een abonnement op deze serie ontvangt u een Channel Classics cd gratis.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie