Fotograaf: Jonas Sacks
zo 29 nov ’20 12:00 uur

Rachel Podger

Channel Classics Jubileum
zo 29 nov ’20
12:00 uur
  • zo 29 nov ’20
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Channel Classics viert feest! De Britse barokvioliste Rachel Podger zal het 30ste jubileumconcert van het label inluiden met een Cello Suite van Bach. Een werk dat in 2019 nog op cd is uitgekomen en zeer goed is ontvangen. Rachel Podger maakt al sinds 1991 cd-opnames met Jared Sacks van Channel Classics, met maar liefst 27 cd's tot gevolg! 

Ook andere Channel artiesten zullen deze middag musiceren, maar in verband met het 30ste jubileum houden we graag het één en ander een verrassing voor zowel u als de Channel founder, eigenaar en technicus Jared Sacks. Het concert duurt ongeveer 75 minuten zonder pauze, dat is iets langer dan normaal. Na afloop nodigen we u graag uit in de foyer voor een verfrissend glaasje prosecco en wat lekkere hapjes. En wie weet vindt er in de foyer ook nog een feestelijke en muzikale verrassing plaats?

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Bij ieder concert in deze serie hoort een heerlijk stuk appelgebak. Voor of na het concert bent u van harte welkom in de foyer.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Channel Classics.
Bij aankoop van een abonnement op deze serie ontvangt u een Channel Classics cd gratis.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie