Fotograaf: Julia Altukhova
zo 28 mrt ’21 12:00 uur
Seter, Beethoven, Brahms

Anastasia Kobekina & David Orlowsky & Lauma Skride

Anastasia Kobekina, cello
David Orlowsky, klarinet
Lauma Skride, piano

Seter - Klarinettrio

Beethoven - Klarinettrio in Bes ‘Gassenhauer’
Brahms - Klarinettrio

zo 28 mrt ’21
12:00 uur
  • zo 28 mrt ’21
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Alsof de instrumenten verliefd op elkaar zijn.’ Schreef iemand ooit over Brahms’ Klarinettrio. Zal dat ook niet een beetje gelden voor de drie musici wanneer ze het weemoedige werk spelen? Brahms in zijn laatste jaren brengt het mooiste in je naar boven. ‘Orlowsky geldt als één van de uitzonderlijkste klarinettisten van zijn tijd’ (Die Zeit). Hij is slechts één van de drie topmusici vanmiddag; de 26-jarige celliste Kobekina kon u vorig seizoen al in Eindhoven bewonderen in Tsjaikovski’s Rococovariaties.

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Bij ieder concert in deze serie hoort een heerlijk stuk appelgebak. Voor of na het concert bent u van harte welkom in de foyer.

Bij aankoop van een abonnement op deze serie ontvangt u een Channel Classics cd gratis.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie