za 26 sep ’20 20:15 uur
Moessorgski, Liszt, Rachmaninov

philharmonie zuidnederland

Russische Rachmaninov

Dmitri Liss, dirigent
Dejan Lazić, piano

Moessorgski - Een nacht op de kale berg (ork. Rimsky-Korsakov)
Liszt - Pianoconcert nr 2 

Rachmaninov - Symfonie nr 2

za 26 sep ’20
20:15 uur
  • za 26 sep ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Symfonische magie van vervoering en verwondering

De magische kracht van Rachmaninovs muziek tilt je op, brengt je in vervoering en laat je in verwondering achter. Met deze Tweede Symfonie van de Russische meester van de romantiek keert Dmitri Liss terug naar het eerste werk dat hij voor ons orkest dirigeerde. De betoverende sfeer en meeslepende melodieën zijn innig verbonden met de Russische ziel van onze chef-dirigent.

Het pianovuurwerk van Franz Liszt belooft te knetteren onder de handen van Dejan Lazić die wordt gezien als een van de grootste pianisten van een nieuwe generatie. ‘Zijn poëtische, welgevormde lijnen en levendige dynamische effecten maken zijn muziek fris, spontaan en gepassioneerd’, schreef de New York Times over deze in Kroatië geboren pianist (die nu gewoon bij ons in Amsterdam woont!).

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? 
Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig te praten! 
Kijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/delangetafel voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie