vr 9 okt ’20 20:15 uur
Fauré, Dutilleux, Mahler

philharmonie zuidnederland

Soustrot laat Mahlers Vierde stralen

Marc Soustrot, dirigent
Camilla Tilling, sopraan

Fauré - Uit Pénélope: Prélude
Dutilleux - Correspondances

Mahler - Symfonie nr 4

vr 9 okt ’20
20:15 uur
  • vr 9 okt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zintuigprikkelende klassieker in gloeiende tinten

De Franse dirigent en klankkleurentovenaar Marc Soustrot is wederom eregast bij philharmonie zuidnederland. Als geen ander werpt hij nieuw licht op de hemelse harmonieën van Gustav Mahlers Vierde Symfonie. Een visionair klankdicht over hemel en aarde waarin Mahler het paradijs ontvouwt door de ogen van een kind.

Meer levensomarmende, orkestrale poëzie klinkt uit Frankrijk. Kenner Marc Soustrot trakteert op uniek werk van Gabriel Fauré en Henri Dutilleux. ‘De Sterrennacht’ van Van Gogh vormde de inspiratie voor Dutilleux’ aangrijpende Correspondances waarin de Zweedse sopraan Camilla Tilling een hoofdrol vervult. Louterende, zintuigprikkelende liederen vol levensmystiek. En dat laat Tilling ook horen in het slotdeel van Mahler: Das himmlische Leben.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? 
Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig te praten! 
Kijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/delangetafel voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie