vr 30 okt ’20 20:15 uur
Debussy, Elgar, Hämeenniemi, Ward

philharmonie zuidnederland

Exotische trip met Elgar en Bombay

Duncan Ward, dirigent
Bombay Jayashri, zang

Debussy - Prélude à l'après-midi d'un faune
Hämeenniemi - Yaadum Uree // Nederlandse première
Ward - Fumes // Nederlandse première
Elgar - Enigma Variaties

vr 30 okt ’20
20:15 uur
  • vr 30 okt ’20
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Onbegrensde muzieksprookjes vol geheimen

Muziek roept de mooiste exotische vergezichten op. De wereld-wijze Britse dirigent Duncan Ward verbindt met philharmonie zuidnederland culturen en slaat bruggen. Tussen Debussy’s feeërieke fantasieën tot de geheimzinnige Enigma Variaties die schepper Edward Elgar wereldberoemd maakten. Ward koerst richting zijn geliefkoosde India, het land van onbegrensde muzieksprookjes en andere opvattingen van ritmiek en klank.

In Wards eigen Fumes spreekt zijn inspiratie uit India. Daarnaast klinkt de spectaculaire Nederlandse première van Yaadum Uuree van de Fin Eero Hämeenniemi. Een roesopwekkende symfonische ode aan magisch India. Met een onvergetelijke gastrol voor de Indiase zangeres Bombay Jayashri die wereldberoemd werd met haar optreden voor de bekroonde film Life of Pi.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? 
Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig te praten! 
Kijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/delangetafel voor meer informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie