Fotograaf: Julia Wesely
vr 25 sep ’20 20:15 uur

Igudesman & Joo & Antwerp Symphony Orchestra

Beethoven’s Nightmare
vr 25 sep ’20
20:15 uur

Stel je voor: Beethoven staat op uit zijn tombe en hoort wat men tegenwoordig met zijn muziek uithaalt. Zou hij zichzelf onmiddellijk weer dood wensen? Igudesman & Joo, altijd ondeugend en volstrekt onberekenbaar, gaan deze vraag op de voor hun zo kenmerkende wijze tackelen. 

I & J - twee topmusici met een degelijke klassieke opleiding achter de rug - gaan het genie Beethoven opnieuw uitvinden en herschrijven in een wervelende show waarbij het orkest het op den duur ook allemaal niet meer onder controle lijkt te hebben.

Een hilarische mix van cabaret, comedy, en… Beethoven natuurlijk, maar dan op z’n Igudesman & Joo’s. Klassiek, jazz, pop, het komt allemaal voorbij in een blend die I&J apart zet van welk genre dan ook. Let wel: Muziekgebouw Eindhoven kan helaas geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de eventuele gevolgen…

Bekijk het Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Mix van cabaret, comedy en Beethoven

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie