vr 29 jan ’21 20:15 uur

Lavinia Meijer

Untitled II
vr 29 jan ’21
20:15 uur

Met haar meerdelige Untitled zet harpiste Lavinia Meijer een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst”. Maar dat roept vragen op, want leven we niet altijd in herhalingen en oude gewoontes? Lavinia verbindt de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen tijdens reizen en samenwerkingen met anderen. In combinatie met beeldende kunst, gesproken woord, film, animatie en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat Untitled een uitgebreid kijkje in de keuken van deze veelzijdige harpiste.

Bekijk het facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie