Photo credit: Julia Donaldson & Axel Scheffler
zo 3 jan ’21 15:00 uur

De Gruffalo (4+)

Ensemble SPECTRA
zo 3 jan ’21
15:00 uur
  • zo 3 jan ’21
    15:00 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Om niet op het menu van Vos, Uil en Slang terecht te komen, verzint Kleine Muis de angstaanjagende Gruffalo. Een verschrikkelijk beest dat volgens Muis oranje ogen heeft, een tong zwart als drop en paarse stekels! Gelukkig weet Muis dat de Gruffalo niet écht bestaat. Of misschien toch wel?

Wanneer Muis uiteindelijk met de echter dan echte Gruffalo de andere dieren bezoekt, denkt het monsterlijke dier per abuis dat zij bang zijn voor dit piepkleine wezentje en vlucht zelf als de weerga het bos in.

Voor de Gruffalo - een klassieker van Julia Donaldson en Axel Scheffler - schreef dirigent-componist Iván Fischer muziek waar verrassing en herkenbaarheid hand in hand gaan. In een decor vol kleurrijke illustraties vertellen en spelen zeven zangers dit grappige en spannende muzikale verhaal voor kinderen vanaf 4 jaar, in een rijmende Nederlandse vertaling.

Wie is nu eigenlijk bang voor wie ?

Bekijk het Facebook event

De Gruffalo (2018) - op tekst en met beelden van Julia Donaldson & Axel Scheffler

Compositie - Iván Fischer // Muzikale uitvoering - SPECTRA // Muzikale leiding - Filip Rathé // Solisten
Lissa Meyvis, Franches Dhont, Hanne Nollet, Lars Corijn, Bruno De Jonghe // Geluid: Yannick Willox // Regie & concept: Birgit Eckenweber // Kostuum-, licht- en decorontwerp:  Sabine Lindner // Realisatie kostuums: Kathleen Van Mechelen,  Cindy Dierckx // Video: Uwe Meurer // Productieleiding: Veerle Vervoort // Coproductie: Concertgebouw Brugge, deSingel Antwerpen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie