zo 2 mei ’21 15:00 uur

Buiten de Lijntjes (6+)

Slagwerk Den Haag

Steve Reich, Drumming 

Steve Reich, Marimba Phase 

James Tenney, Having Never Written a Note for Percussion 

zo 2 mei ’21
15:00 uur
  • zo 2 mei ’21
    15:00 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Muziek luisteren én tegelijkertijd samen tekenen, wat is er nou heerlijker dan dat? Drie spelers van Slagwerk Den Haag en tekenaar Gerard de Bruyne komen naar het theater toe met heel veel mooie instrumenten, enorme vellen papier en tekenspullen. 

Met als vruchtbare ondergrond de repetitieve klanken, ritmes en patronen van klassiekers van Steve Reich en James Tenney, laten de kinderen samen met Gerard een enorme beeldtuin ontstaan. Er worden zaadjes gezaaid, de bloemen groeien naar hartenlust en uiteindelijk mag iedereen zijn favoriete stukje tuin ‘oogsten’ en mee naar huis nemen. Een harmonieuze middag, waar iedereen tóch lekker buiten de lijntjes kleurt! Deelname ook erg aan te bevelen aan drukke ouders met een overvolle agenda.

Bekijk het Facebook event

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie