za 9 jan ’21 20:15 uur
Sjostakovitsj, Rachmaninov, Tsjaikovski e.a.

philharmonie zuidnederland

Nieuwjaarsconcert

Sander Teepen, dirigent
Anna Emilianova, sopraan
José Antonio Cabedo Cervera, fluit

Sjostakovitsj - Feestelijke Ouverture
Rimski-Korsakov - Uit The Tsar's Bride: Ivan Sergeich, khokesh

Tsjaikovski - Uit Mazeppa: Danse Cosaque
Rachmaninov - Vocalise
Tsjaikovski - Bloemenwals
Chabrier - Joyeuse marche
Bizet - Uit Carmen: Fantasie voor fluit en orkest (arr. F. Borne)
Massenet - Uit Manon: Je marche sur tout les chemins
Bizet - Uit L'Arlésienne: Suite nr 2 'Farandole'
Dukas - De Tovenaarsleerling

za 9 jan ’21
20:15 uur
  • za 9 jan ’21
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een feestelijke start van 2021

Knallende champagnekurken, met poedersuiker besneeuwde oliebollen, uw beste voornemens in een gouden lijstje: 2021 is begonnen! Met het Nieuwjaarsconcert van philharmonie zuidnederland geeft u dit nieuwe jaar vol prachtige concerten een vliegende muzikale start. 

De jonge, aanstormende Brabantse dirigent Sander Teepen neemt u én onze orkestmusici mee op een wervelende reis langs hoogtepunten uit Russische en Franse muziek. Een tipje van de sluier? Wat dacht u van Tsjaikovki’s beroemde Bloemenwals, Rachmaninovs nostalgische Vocalise, Carmen van Bizet of de spetterende Tovenaarsleerling van Paul Dukas! Met onze eigen solo-fluitist José Antonio Cabedo Cervera en de Russische mezzo-sopraan Anna Emelianova (wellicht zag u haar al in een van haar glansrollen bij Opera Zuid) wordt dit een concert om het hele jaar niet meer te vergeten.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie